Retourneren

ZIJN ER KOSTEN VERBONDEN AAN RETOURNEREN? 
Voor het retourneren van de bestelling betaald je zelf de verzendkosten, hiervoor gebruik je onderstaand adres:

SUPERTRASH
Dirk Storklaan 61
2132 PX
Hoofddorp

WANNEER KAN IK GEKOCHTE ARTIKELEN UITERLIJK RETOURNEREN? 
Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking met orginele hangtag geretourneerd worden.  

KUNNEN ARTIKELEN UIT DE SALE WORDEN GERETOURNEERD?
Dit is geen enkel probleem, ook deze items kunnen worden geretourneerd.

KAN IK MIJN BESTELLING OOK RUILEN?
Helaas is een ruiling nog niet mogelijk. Wij adviseren om zelf een nieuwe bestelling te plaatsen.

RETOURVOORWAARDEN
Uiteraard moet je de kleding kunnen passen maar zorg er wel voor dat labels en etiketten intact blijven. Artikelen dienen compleet, in originele staat en voor zover mogelijk in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes of kledingzak) te worden geretourneerd. Artikelen die je terugstuurt mogen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn.

WELKE ITEMS KUNNEN NIET WORDEN GERETOURNEERD?
Wanneer een beschadiging te wijten is aan normale slijtage, kunnen wij de aankoop helaas niet vergoeden. Andere klachten of artikelen die wij helaas niet kunnen vergoeden zijn: - Items beschadigd door intensief gebruik - Transpiratie-, deodorant- en make-up- vlekken - Vlekken veroorzaakt door schoeisel of verkleuringen door andere kledingstukken - Oorbellen en cosmeticaproducten (om hygiënische redenen) - Gaten of scheuren in kleding - Versleten schoenen - Verkleuring door zonlicht of overmatige wassen met een agressief reinigingsmiddel - Items zonder originele tags of labels. 

HOE KAN IK MIJN GELD TERUG KRIJGEN?
Zodra de retourzending is ontvangen en verwerkt, zal het aankoopbedrag worden terugbetaald. Het aankoopbedrag zal binnen 7 dagen worden terugbetaald, na het verwerken van jouw retour in ons centrale magazijn in Hoofddorp. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van je betaling: Als je betaalt via iDEAL of Bancontact, zal het aankoopbedrag worden teruggestort op de bankrekening van waaruit het artikel is betaald. 

KAN IK MIJN ITEMS RETOURNEREN IN DE WINKEL?
Nee, de items kunnen niet geretourneerd worden in een winkel en mogen worden terug gestuurd naar bovenstaand adres.

HEB IK EEN TRACK AND TRACENUMMER NODIG VAN MIJN GESTUURDE PAKKETJE?
Bij het verzenden van het pakketje ontvang je een track and trace nummer waarmee de status van verzending kan worden gecontroleerd. We raden je aan deze zorgvuldig te bewaren. 

Neem voor vragen gerust contact op met onze SUPPORT Service en stuur een email naar support@supertrash.com

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »